Programului educational ,,Scoala dupa scoala”

NOU!!!

Scoala Gimnaziala ,,Mihai Eminescu”,  Craiova   anunta deschiderea  Programului educational ,,Scoala dupa scoala” , incepand cu 1.10.2017.

Acest program   completeaza  programul scolar zilnic al elevului.

Echipa de cadre didactice formata din invatatori si  profesori cu inalta calificare si experienta in lucrul cu copiii, a conceput acest program in care copilul sa invete si sa se dezvolte armonios. Intr-o ambianta placuta,    scolarii sunt supravegheati,  in permanenta, si invata elemente noi care ii ajuta sa isi completeze cunostintele acumulate in timpul programului scolar sau sa aprofundeze continutul domeniilor lor de interes.
Programul  propus    presupune efectuarea temelor sub indrumarea doamnelor invatatoare  ,  servirea mesei la cantina Liceului Tehnologic Auto, dar si desfasurarea unor activitati,  in completare, cu profesorii scolii.

Programul SCOALA DUPA SCOALA  oferit   este gandit in asa fel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare intelectuala si fizica a copiilor din ciclul primar. Acest pachet de activitati educative  este o alternativa pe care o recomandam oricarui copil din scoala noastra, completand sistemul de exigente educative si nu numai.

OFERTA EDUCATIONALA:

  • Efectuarea temelor;
  • Proiectul educațional pentru progres în învățare a fiecărui copil ,,Invata de la toate”;
  • Pachete educationale pentru mai multe domenii de interes: muzica, dans, pictura, limbi straine,   utilizare a calculatorului , dar urmarim si  dezvoltarea personala a fiecarui elev (gestionarea emotiilor acestora).

Grupul tinta :  elevi din clasa  pregatitoare si clasa I

Numarul copiilor din fiecare grupa: max 15  copii/grupa

Programul de functionare:  12.00 – 16.45

Spatii (sali): salile de clasa ale clasei pregatitoare

Tarif   :  15 lei/ zi  (  masa+ cheltuieli uzuale )

 

Cu speranta ca oferta noastra prezinta interes ,  va stam la dispozitie , pentru inscrieri, la secretariatul scolii.

ORARUL SI GRAFICUL ACTIVITATILOR SCOALA DUPA SCOALA

SCOALA DUPA SCOALA