Saptamana Educatiei in Lumea Computerelor 4-10 Decembrie 2017

In această săptămână, elevii școlii noastre, participă  la un eveniment  international, si anume ORA DE CODTM

Hour of Code, sau ORA DE PROGRAMARE este o inițiativă internațională a Computer Science Education Week [csedweek.org] şi Code.org [code.org] pentru a iniția milioane de elevi, studenți, învățători, profesori, părinti, sau bunici, în tehnologia computerelor și în programare cu ajutorul unei ore globale de programare.”

Cum se desfășoară Hour of CodeTM?

Evenimentul Hour of CodeTM a fost deja înregistrat, https://hourofcode.com/ro/map   și se va desfășura în  laboratorul de informatică din școala noastră in ziua de 5 decembrie 2017, după următorul program: în intervalul orar 9.00- 12.00, clasele a III-a si a IV-a, iar în intervalul orar 12.00-16.00, clasele a V-a si a VI-a.

Oricine își dorește să-și descopere pasiunea pentru tehnologie, sau să învețe bazele programării într-un mod interactiv o poate face accesând ro.code.org/learn .

Va invit sa programam împreună în cadrul Hour of CodeTM, de pe 4 pe 10 decembrie! Tehnologia merită sa fie stăpânită de cât mai multi tineri, deoarece in secolul 21 ea guvernează toate domeniile importante precum medicina, inginerie, IT sau economie.

#RomaniaProgrameaza#

HourOfCodeRomania# Scoala noastra programeaza!

HOUR OF CODE_PREMIEREA_8 decembrie 2017

 

100101122104