Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”, Craiova a obținut Certificatul European de Calitate!

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Suntem încântați să anunțăm că școala noastră, Școala Gimnazială

,,Mihai Eminescu”, Craiova a obținut Certificatul  European de Calitate pentru rezultate deosebite obținute in proiectul  e Twinning ,,A BEE  C”.

Astfel, eforturile elevilor și profesorilor școlii noastre au fost recunoscute la cel mai inalt nivel european.

În plus, proiectul nostru Erasmus + ,,ABEE C (Artistic Approach to Business Education, Entrepreneurship and Culture)” va fi expus într-o secțiune specială a portalului european www.etwinning.net .

Felicitari pentru reușita noastră!

Mulțumim colegei noastre, prof. Maria Beer, pentru demersurile făcute pentru a obține acest certificat de calitate care ne onorează!

European Quality Label

Început de an școlar 2020-2021

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Septembrie 2020

Stimaţi părinţi!
Dragi elevi!
Distinși colegi și colaboratori!

Anul școlar 2020-2021 a venit cu o problemă necunoscută și neașteptată ce ne-a schimbat rutina de zi cu zi, ne-a pus la încercare flexibilitatea, capacitatea de a ne adapta și de a găsi răspunsuri pozitive, ne-a arătat vulnerabilităţile și cât de mult depindem unii de ceilalţi.
Cu toţii ne îngrijorăm nu atât pentru noi înșine, cât pentru cei dragi nouă, iar începerea noului an școlar vine să ne răscolească, ne determină să luăm decizii, și nu doar în numele nostru. Deciziile pe care le luăm ne vor influenţa pe fiecare dintre noi. Sănătatea tuturor depinde de fiecare în parte. Trebuie să luăm măsuri pentru a diminua riscul de infecţie și pentru a face faţă provocărilor: să evităm aglomeraţia în incinta școlii, să rămânem activi fizic, să avem relaţii sociale sănătoase.
Fiecare copil trebuie să aibă șansa de a învăţa într-un mediu sigur, iar noi, adulţii, trebuie și putem să contribuim la realizarea acestui deziderat. Întoarcerea la școală este una dintre cele mai mari provocări anuale ale copiilor, părinţilor, personalului școlii.
Vestea bună este că școala noastră îi va primi pe elevi, în condiţii sigure, pe timpul pandemiei COVID 19.
Imaginile atașate sunt grăitoare.
Toate școlile, în această perioadă, sunt, ca și partidele politice, în ,, campanie electorală”. Dar nu contează cât de răsunătoare sunt măsurile implementate, ci faptul că trebuie să găsim abordarea optimă (perfectă nu există!!!) prin care să gestionăm cât mai bine riscurile la care suntem expuși.
Chiar dacă, deocamdată, nu există un răspuns simplu la toate îngrijorările pe care le avem, putem să respectăm reguli care și-au dovedit, până acum, utilitatea și care să reprezinte modul nostru vigilent de a ne poziţiona împotriva coronavirusului.
Indiferent de scenariul implementat (roșu , galben, verde) este nevoie de sprijinul factorilor implicaţi pentru a oferi elevilor acces sigur și echitabil la educaţie.
RESPONSABILITE și SOLIDARITATE sunt cuvintele cheie în desfășurarea procesului de învăţate în acest an școlar.
Trebuie ca noi, toţi, să conștientizăm că educaţia nu trebuie să se oprească niciodată. Dacă vom opri educaţia înseamnă că am capitulat în fata pandemiei și am spulberat visurile generatiilor viitoare.
Aducem multumiri administratiei publice locale pentru implicare, pentru efortul financiar, asigurându-ne că ,,TOTUL VA FI BINE”!
În încheiere, urăm tuturor, elevi, părinti, personal al școlii , un an școlar frumos, cu rezultate cât mai bune de care să ne bucurăm cu totii!
Bucuria noastră de a ne revedea nu poate fi măsurată! Să ne vedem cu bine și cu speranta de mai bine!
Primiti, vă rugăm, toată consideratia noastră!

Conducerea școlii,
Prof . Silvia Cârţu- director
Prof. Nicolae Elena- director adjunct

14 Septembrie 2020-PRIMA ZI DE ȘCOALĂ, in imagini

Masurile de organizare a activității in cadrul unității de invațămant in condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea imbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

În atenția părinților!

Scenariul de organizare si desfăsurare a cursurilor in anul şcolar 2020-2021:

 

ORAR 2020-2021

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR:

ORAR INVATAMANT PRIMAR-14.09.2020

GIMNAZIU:

ORAR CLASE_2020-2021_14_09_2020

 

GHID ELEVI ȘI PĂRINȚI:

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Ghidul elevului în contextul situației epidemiologice cu COVID-19:

START UNUI NOU INCEPUT! ALTFEL….

Ghid ELEVI si parinti SCOALA EMINESCU

Calendarul anului școlar 2020-2021

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Calendarul-anului-scolar-2020-2021

Școala noastră in Top şcoli clasele V-VIII Dolj 2020

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Rezultatele obținute de elevii claselor a VIII-a la Evaluarea Națională de anul acesta au poziționat școala noastră pe poziția 8 în TOP ȘCOLI din județul Dolj, atât după media de la Evaluarea Națională cât și după media de Admitere.

sursa:

https://www.admitereliceu.ro/top-scoli-generale

Ierarhia Admiterea 2020

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

În atenția absolvenților de clasa a VIII-a: Ierarhia Admitere 2020 pentru candidații ce provin din județul Dolj o găsiți la adresa următoare:

http://admitere.edu.ro/Ierarh/CandFromJudIAD.aspx?Jud=18&Poz=0&PageN=1

Succes!

EVALUARE NAȚIONALĂ 2020- REZULTATE DUPĂ CONTESTAȚII

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Pe data de 27 iunie 2020 au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională 2020 după contestații. În urma centralizării rezultatelor obținute de elevii noștri, Școala Gimnazială MIHAI EMINESCU se situează pe locul 8 pe județ, în TOP ȘCOLI, si pe pozitia 277 pe țară, din 5949 de școli.

(sursa: https://www.admitereliceu.ro/top-scoli-generale/2020)

Citește și:

RAPORT EVALUARE NATIONALA 2020-DUPĂ CONTESTATII

Acces către succes!

MARIA ADRIANA BEER, · Categorii: NOUTĂŢI

Atunci când vorbim despre elevii noștri, niciun efort nu este prea mare. Iar rostul nostru, profesori si echipa managerială, este să le asigurăm toate conditiile pentru ca ei să-și clădească viitorul, să simtă că sunt ajutați, indrumați, că ne pasă de ei, că ei și evoluția lor contează pentru noi.
Ii asigurăm pe parinți că sunt indeplinite toate condițiile pentru ca elevii să participe la susținerea probelor, in deplină siguranță.
Succes, dragii noștri!
SUCCESUL vostru va reprezenta ACCESUL Scolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” in „Top școli” pe un loc ce ne va onora.